Etiketter

onsdag den 4. april 2012

Her er den mest spillede sang


P3 har netop opgjort, hvilke ti sange, der blev spillet mest sidste år. Se listen her.
På fredag hylder P3 atter den danske musik med P3 Guld-prisen, og i den forbindelse har DR opgjort hvilke 10 danske sange, der flest gange blev sendt ud i æteren i 2011.
Duoen Darkness Falls - dannet i 2009 af Josephine Philip og Ina Lindgreen - toppede listen med deres "Hey".
SE VIDEO: "Hey"
P3's musikchef, Lars Trillingsgaard, siger i forbindelse med udarbejdelse af listen, der ses til højre:

Tæt kapløb

"”Der har været et utroligt tæt kapløb om pladserne, så derfor giver det mest mening at se på, hvad der var de 10 numre, som oftest var lagt klar til at blive spillet på P3. I år er det for eksempel helt få afspilninger, der skiller nummer et fra nummer fire.”
Flere af navnene er med i opløbet om P3-guldet langfredag.
When Saints Go Machime kan for eksempel stikke af med P3 Prisen og de 100.000 kroner, mens Freja Loeb er nomineret i kategorien ’P3 Talentet’.
Derudover er L.O.C. med i opløbet om ’P3 Lytterhittet’, hvor de øvrige nominerede er Kidd, Lukas Graham og Malk de Koijn.

Lytterne afgør det

Det er lytterne, der afgør, hvem der skal hædres, og der kan stemmes her lige indtil fredag eftermiddag.
På tværs af alle DRs kanaler blev der sidste år spillet 37 procent dansk musik, hvor der i DRs public service-kontrakt med Kulturministeriet er aftalt et krav på mindst 30 procent.
P3 Guld kan ses og høres direkte på DR2 og P3 fredag den 6. april klokken 21.00, hvor navne som for eksempel Lukas Graham, Marie Key, Choir of Young Believers, Kidd og When Saints Go Machine står på scenen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar