Etiketter

tirsdag den 31. juli 2012

Remees chokregnskab: Pengene er væk



(BT) Nye regnskaber fra den tidligere X Factor-dommer viser kæmpe underskud i regnskaberne og en rodet og uholdbar økonomi.
For det første er Remee gået fra at være en stærk forretning til nu at have en negativ egenkapital i selskabet Rambam Holding Aps, som er kunstnerens personlige holdingselskab, der sammenfatter økonomien for alle hans forretninger.
Det samlede underskud sidste år var på mere end en kvart mio. kr. og egenkapitalen er i minus med næsten 128.000 kr.
Derudover har Remee, for andet år i træk, ulovligt lånt penge i sine egne selskaber. I alt har han i strid med regnskabsloven lånt mere end tre mio. kr. til sig selv og dermed tvunget sit selskab i knæ.

Ulovlige lån
Remee trukket 1,8 millioner kroner ud til løn til sig selv i 2011, og mere alvorligt også lånt mere end tre millioner kroner til sig selv, hvilket er ulovligt, da man derved kan bruge sit selskab som kassekredit.
- Grunden til, at sådanne lån er ulovlige, er, at det kan være et maskeret udbytte - hvor man trækker de her penge ud af selskabet, uden at man betaler skat, siger Casper Rose, professor i selskabsledelse og international økonomi ved CBS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar