Etiketter

onsdag den 4. maj 2011

X Factor-Thomas sælger rent faktisk

(BT) Den var tilsyneladende værd at vente på: Thomas Rings debutalbum har solgt 10.000 eksemplarer - dermed har X Factor-vinderen 2010 gjort sig fortjent til en guldplade.
Noget kunne tyde på, at Thomas Ring, hans pladeselskab og hans mentor Pernille Rosendahl gjorde noget rigtigt, da de valgte at lade ham simre grundigt over sit album efter X Factor-sejren for et år siden. Anmelderne var ikke udelt begejstrede, men publikum har taget albummet til sig.
Den danske sangskrivers debutalbum, 'Wrong Side Of The Daylight' har netop solgt 10.000 eksemplarer. Det betyder, at han har modtaget en guldplade. Samtidig er han klar med akustiske versioner af sine sange ved en lang række koncerter i den nærmeste fremtid, bl.a. Nibe Festivalen og Skanderborg. 
Albummet har ligget på den danske hitliste, siden det landede d. 7. marts. Det strøg direkte ind på andenpladsen, og hér to måneder efter finder man fortsat Wrong Side Of The Daylight.
De to første X Factor-vindere Martin og Linda solgte også pænt, men et år efter var der ikke meget gang i deres albumkarrierer.
Thomas Ring har sin egen YouTube-kanal, hvor der er lagt en række akustiske optagelser fra Baby Factory Studio op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar