Etiketter

onsdag den 18. juli 2012

Sveinur "Rock'n'roll Choir Boy"


Den færøske rockprins Sveinur fik ved årets udgave af X Factor en flot tredjeplads. Få uger efter skrev han kontrakt med pladeselskabet Discart og er nu snart klar med en debutplade, som ifølge pladeselskabet emmer af rock'n'roll.

Sveinur G. Olsen blev landskendt i DRs X Factor, hvor han sang sig i finalen med sin rockede attitude. I slutningen af maj gik han så i Baby Factory studiet for at indspille numre til det kommende album. Med sig havde han et allerede eksisterende rockband, som består af Andreas Monterio Skotte på guitar, Jens Christian Tønnesen på bas og trommeslageren Christian Axholm (sammen er de tidligere kendt som Sutrapumo).

Albummet får hjælp af de to erfarne producere Simon Borch og Lars Falck, hvor Simon tager sig af det musikalske udtryk og Lars af det lyd tekniske. med de to skal den nok få et internationalt autentisk touch.

Albummet hedder 'Rock’n’roll Choir boy', og det udkommer i slutningen af august eller starten af september og ventes at blive fejret med en stor efterårsturne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar