Etiketter

søndag den 26. februar 2012

Crunchy Frog signer nyt band


(Gaffa) Støjrocktrioen Shiny Darkly har fået pladekontrakt

Den unge trio Shiny Darkly, bestående af Kristoffer Bech, Mads Lassen og Oliver Matthew Volz, fik i går (den 16. februar, red.) underskrevet en pladekontrakt med Crunchy Frog. Bandet er på alle måder ungt, da medlemmerne kun er 21 år gamle og selve bandet under et år.
Rygtet om den unge trio spredte sig hurtigt i den københavnske undergrund. Det nåede frem til Crunchy Frog gennem bookingbureauet Bobkat Agency, hvortil bandet havde sendt deres demo. Musikken blev spillet på anlægget i Crunchy Frogs kontor, hvor de fire demonumre spillede på repeat uden at afføde brok. Dette er et uhørt fænomen, fortæller den daglige leder Jesper Reginal, som samme dag tog kontakt til bandet.
Rå rockstøj
"Det er faktisk sjældent at vi kaster os ud i at signe et band kun baseret på en demo… utroligt sjældent hører man en demo med et ungt band, der lyder som en plade allerede, og hvor man med det samme fænges og forstår, at her er et band, som ikke er bange for at træde i karakter, være sig selv, ved hvad de gør og er skidegode til at gøre det," siger Reginal.
En kommende ep fra bandet bliver indspillet hos Jens "Benz" Søndergård (eks-PowerSolo), som står bag andre album fra blandt andre Thulebasen og Iceage. Indspilningerne vil starte i marts, og resultatet kommer på en vinylplade samt digital download i starten af maj.
Indtil ep'en udkommer, kan man høre bandets rå rock-noise lyd til koncert lørdag den 18. februar på KB18 i København.
Hør Shiny Darklys musik på deres Myspace side

Ingen kommentarer:

Send en kommentar