Etiketter

lørdag den 28. januar 2012

Johnny Deluxe opløst

(BT) Den danske popgruppe Johnny Deluxe går fra hinanden.
I 2003 bragede popgruppen med forsanger Noam Halby igennem på den danske musikscene, da de blev allemandseje med P3-hittet 'Elskovspony'. Små 10 år senere er det slut.
- Johnny Deluxe siger tak for denne gang!, skriver bandet på deres facebook-side og uddyber:
- For 10 år siden i 2002, tog vi til Sverige og arbejdede som bagere i 3 uger for at tjene penge til at købe lydkort og indspilningsudstyr, så vi kunne indspille en demo cd. Vi startede med at indspille Elskovspony og resten er historie..,
Men efter flere hits gennem årene, deriblandt 'drømmer jeg' og 'drenge som mig', har manglende motivation nu medført, at gruppen opløses.
- Her 10 år senere kan vi med glæde se tilbage på den fantastiske rejse vi startede dengang, og på alle de fede oplevelser det har givet os. Vi har nu besluttet os for at opløse Johnny Deluxe, da vi ikke længere har gejsten og engagementet til at drive det videre, men et 10 års jubilæum er da heller ikke dårligt at nå ;), skriver de på facebook-profilen.
- Tak til alle jer der har købt og lyttet til vores musik, og til venner og familie, børn og kærester, baggearsfolk, korpiger, lydmænd, fans, pladeselskabsfolk, tour managers, bookere, lysmænd, musikere, managers, producerer, arrangører, dansere, kameramænd, fotografer, backstagefolk - Vi elsker jer.. :-), slutter popgruppen på facebook.
Nyheden om bandets opløsning vækker ærgrelse hos mange af bandets fans.
- Årh, det var en trist nyhed. Jeg er specielt ked af det, for i har virkelig været mit yndlings band, siden jeg var lille. Men tak for det fede musik og fede oplevelser!!! ;), skriver Emma på facebook-væggen, mens Maria tager skridtet videre:
Det er da lige før jeg fælder en tåre! No more JD? My life has taken a drastic turn!, skriver super-fanen.

onsdag den 25. januar 2012

Jazzhouse genåbner snart

(EB.DK) Det intime spillested i København er blevet totalrenoveret efter vandskade sidste sommer

Skybruddet i juli sidste år ramte Jazzhouse så hårdt, at det københavnske spillested, der også fungerer som natklub, måtte totalrenoveres.
Omsider kan Jazzhouse i dag proklamere, at de intime lokaler i Niels Hemmingsens Gade tæt på Strøget genåbner i foråret 2012.
Ifølge en pressemeddelelse fra Jazzhouse, der årligt har haft cirka 200 arrangementer, bliver det med 'nye og endnu bedre faciliteter for medarbejdere, musikere og publikum, en ny bestyrelse, organisation og strategi.'
Dato ikke fastlagt
Spillestedet oplyser, at man vil offentliggøre åbningsprogram i løbet af foråret. En præcis åbningsdato er endnu ikke fastlagt.
Musikere fra amerikanerne Little Jimmy Scott og Rickie Lee Jones til danske Agnes Obel og Allan Olsen er nogle af de mange, der har optrådt på Jazzhouse siden starten i 1991.

tirsdag den 17. januar 2012

Sorte Seebach hitter


(EB.dk) De alternative versioner af sangene 'Engel' og 'Den jeg er' er blevet vist 2 millioner gange på internettet
Det er ikke kun Rasmus Seebachs to album, der sælger godt. På internettet har alternative versioner af sangene ’Den jeg er’ og ’Engel’ hittet voldsomt.
’Den Sorte Seebach’ har lavet såkaldte ’afrikanske’ versioner af de to numre. Og med et web-kamera sidder han ved computerskærmen og giver den som afrikansk Seebach.
Hans navn er Benjamin Dalatu, og hans Seebach-numre er blevet vist omkring 2 millioner gange på Youtube på godt halvandet år.
Men den store interesse for hans optræden på internettet kommer bag på ham.
Stoppet på gaden
- Det har været helt vildt. Fra det ene øjeblik, hvor der ikke var nogen, der vidste, hvem jeg var, til det andet øjeblik, hvor jeg blev stopper på gaden og skulle skrive autografer og alt muligt, fortæller Benjamin Dalatu i den nyudgivne bog ’Alt om Rasmus Seebach.’
Han ærgrer sig dog over, at han ikke hilste på musikkens ophavsmand, da han havde muligheden ved et arrangement, hvor de begge var til stede.
- Det var meningen, at jeg ville gå hen til ham og sige hej, det er mig, der har lavet sjov med din sang og sådan, men jeg gjorde det aldrig, og det fortrød jeg bagefter, siger ’Den Sorte Seebach.’

søndag den 15. januar 2012

Seebach scorer 18-dobbelt platin


Vis nogen troede, at Rasmus Seebach bare var en stor døgnflue, så må de tro om igen. Hitmagerens andet album, 'Mer' end kærlighed', ser nemlig ud til på sigt at kunne matche debutens megasucces.
140.000 danskere har på 12 uger købt 'Mer' end kærlighed', der dermed opnår 7-dobbelt platin. Skiven er i denne uge tilbage på 1. pladsen efter Adele snuppede topplaceringen sidste uge, og Seebachs toer har dermed ligget nummer 1 i 11 af de 12 uger siden udgivelsen.
Traditionen tro er pladesalget lavt i starten af januar, og 2828 ny kunder er nok til at forvise Adeles '21' til 2. pladsen. Englænderen afsætter yderligere 2350 skiver i Danmark.
Turné næsten udsolgt
Seebachs første album, der blot hedder 'Rasmus Seebach', er efter lidt over to år i handelen placeret på en imponerende 8. plads, og den skelsættende succes, der lå 25 uger som nummer 1, har fået 11-dobbelt platin for over 220.000 solgte eksemplarer.
Sammenlagt har popsangeren altså fået ikke mindre end 18 platinplader for sine to album siden oktober 2009, og mere end 360.000 styk er købt.
Seebach starter stort set udsolgt danmarksturné 2. februar i Greve.
Adele topper igen-igen
Adele snupper endnu en uge som nummer 1 i både Storbritannien og USA med '21', der var det mest solgte album i verden i 2011. Det er snart et år siden, at den afsindigt populære plade udkom.
På den danske singlehitliste må Medina ned på 2. pladsen, efter 'kl. 10' har toppet i 5 uger. Ny i front er norske Donkeyboy med 'City Boy'.