Etiketter

tirsdag den 4. juli 2023

Tidligere rocksanger vil videreføre konkursramt spillested

                               


Et erfarent hold, ledet af den tidligere forsanger i The Floor Is Made Of Lava, Tobias Kippenberger, har planer om at overtage det tidligere Esbjerg-spillested Tobakken og omdøbe det til "Fabrikken".

Holdet inkluderer også tidligere medarbejdere fra Tobakken samt den tidligere direktør for EUC Vest, Peter Amstrup, som vil være bestyrelsesformand.

Deres vision er at skabe et spillested med en høj diversitet og et bredt udvalg af aktiviteter, der appellerer til lokale og regionale målgrupper. De ønsker også at udnytte de forskellige lokaler på stedet til at tiltrække et bredt spektrum af interesser og aldersgrupper.

Holdet mener, at deres bud vil sætte nye standarder for spillestedet og skabe en mere livlig og mangfoldig atmosfære end tidligere. De håber at vinde udbuddet og genoplive Tobakken på en mere ambitiøs måde end før.

Musikhuset Esbjerg er også blevet nævnt som en potentiel byder, men holdet bag "Fabrikken" mener, at de kan tilbyde et mere folkeligt og inkluderende koncept, der vil appellere til et bredere publikum. Ronnie Hansen, der oprindeligt var en del af holdet, er ikke længere involveret på grund af sin ansættelse i Esbjerg Kommune.

Hvis holdet vinder udbuddet, vil Peter Amstrup være bestyrelsesformand og have ansvaret for at sikre, at Fabrikken overholder aftalerne og har en sund økonomi.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar