Etiketter

lørdag den 27. august 2022

Fantastisk stemme fra dansk Sangerinde

 Foto: Frederikke Agnete Svarre

Molly Koppel er 26 år og sanger og sangskriver fra København.
Hun har lavet musik siden hun var seks år gammel og er en del af den kendte musikfamilie med samme efternavn.

Hendes debut som soloartist var i 2019 med EP'en Waves efterfulgt af dobbeltsinglen Tell Me/Replace. Hendes musik bevæger sig fra alternative Rnb-, soul- og popmelodier med jazzede twists.

Molly introducerer melankolske tanker, eksperimenterende korharmonier og utraditionelle strukturer. Hendes musik er blevet brugt i forskellige tv-serier og film; seneste gyserfilmen “Speak No Evil” af Christian Tafdrup.

Udover sit eget projekt er hun oplevelsessanger for specialfremstillede filmpartiturer, masser af koncerter de seneste 10 år og som sangskriver og top-liner for både sig selv og andres musik.

Molly Koppel er nu klar med sit seneste projekt. Fire sange præsenteret af one-take indspillede eksperimentelle livesessioner for at invitere folk ind i sangskrivningsprocessen og skabe noget andet end en perfekt optaget udgivelse på Spotify.

Sangene er skrevet og arrangeret af hende, og hun har samlet disse fantastiske musikere og indspillet dem i samarbejde med produktionsselskabet og pladeselskabet 100blaa.

Hun udgiver den første session den 25. august og de følgende tre torsdage og derefter som en Live Session EP den 16. september på alle streamingplatforme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar