Etiketter

tirsdag den 29. maj 2012

Thomas Helmig og Steffen Brandt danner et nyt band


(politiken) De to ærkeaarhusianere har allerede skrevet et par håndfulde fælles sange.

»Det er os, der står herude og banker på dine duggede ruder«.
Sådan kunne det lyde, men gør det forhåbentlig ikke, når Thomas Helmig og TV-2's frontmand Steffen Brandt optræder sammen til Aarhus Festuge.
»To af de mest langtidsholdbare og kvalitetssøgende skikkelser i dansk rock har for denne ene festuge gangs skyld fundet sammen for at optræde til den uofficielle åbning i Rådhushallen 30. august«, udtaler festugechef Jens Folmer Jepsen i en pressemeddelelse.
Den nye ærkeaarhusianske powerkonstellation har allerede skrevet otte-ti nye sange, erfarer B.dk.
Thomas Helmig har været noget ved poppen siden 1985 og har sange som 'Stupid Man', 'Groovy Day' og 'Midnat i Europa' på cv'et, mens TV-2, 'Danmarks kedeligste orkester', har leveret hit på hit siden 1981, heriblandt 'Fantastiske Toyota', 'Kys Det Nu (Det Satans Liv) og 'De første kærester på månen'.
Det bliver stort, Aarhus-stort
Koncerten vil bestå af en blanding af nye og ældre numre fra Helmigs og Brandts bagkataloger.
»Det må blive en relativ stor 'Aarhus by Night' – nok nærmest x-large. Jeg er overbevist om, at den største glæde denne aften ikke bliver genkendelsens«, siger Jens Folmer Jepsen videre.
Bandet består foruden Thomas Helmig og Steffen Brandt af Gustaf Ljunggren (kendt som kapelmesteren i 'Det nye talkshow'), Palle Hjorth og Rune Harder Olesen.
Hvad bandet kommer til at hedde, og om det fortsætter efter festugen, er indtil videre uvist.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar