Etiketter

mandag den 10. januar 2011

Rockers By Choice genopstår

(BT) De var Danmarks første rapgrupppe, de gik fra hinanden for over fem år siden, men nu gendannes de igen på scenen i K.B.-Hallen 4. marts til arrangementet RESPEKT part 2. Det første RESPEKT-arrangement blev holdt i København for nogle måneder siden, og det var så stor en succes, at den nu gentages.
Ideen med PESPEKT-arrangementerne er, at vise 1980'ernes pionerer på den danske rapscene den respekt, de fortjener. For det, de formåede at gøre ved musikbranchen dengang, har været betydningsfuldt for den videre musikalske udvikling.
I følge frontmand i Rockers By Choice, Chief 1, var gruppen ikke i tvivl om, at de gerne ville optræde igen efter at have set første del af RESPEKT-showet:
"Da vi så Humlerne og de andre fyre den af foran sådan et fedt publikum i KB Hallen, satte det virkelig tanker i gang,” siger han, og fortsætter: "”Det bliver en koncert, hvor vi virkelig vil vise, hvor skabet står, vi er så tændte alle sammen for at give publikum den fedeste oplevelse”.
Og det bliver også en unik mulighed for at opleve ægte 80'er-hiphop. Rockers By Choices har nemlig tænkt sig at optræde med hele deres debutalbum ”Opråb til Det Danske Folk” fra ende til anden.
Debutpladen har siden udgivelsen i 1989 været et stykke dansk hip hop-historie, og pladen vendte dengang op og ned på den ellers pæne danske musikbranche.
Rockers By Choice er det første navn, der er blevet offentliggjort og flere vil løbende blive tilføjet til programmet. Billetforsalget starter 27. januar kl. 10:00 påbilletlugen.dk og i landets Fona butikker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar