Etiketter

torsdag den 26. maj 2011

Copenhagen Records lancerer ny musikkanal

Copenhagen Beta giver fans og nysgerrige sjæle mulighed for at komme helt tæt på selskabets kunstnere

Den har rumsteret i kulisserne i et stykke tid, men nu slår pladeselskabet Copenhagen Records officielt dørene op til sin nye musikkanal på nettet, Copenhagen Beta.

Tanken med kanalen er at give fans – og nysgerrige sjæle i almindelighed – mulighed for at følge med, når selskabets kunstnere indspiller musikvideo, får taget pressebilleder, giver koncerter eller er i studiet for at producere et nyt album.

"Musikbranchen har længe mærket, hvordan den teknologiske udvikling har udfordret forretningen. Med Copenhagen Beta vil vi vende udviklingen. Vi vil i direkte kontakt med vores publikum, som nu kan komme helt ind til kernen af den musik, vi holder så meget af. Musikkanalen bliver dermed en helt ny drivkraft i forretningen, der gavner musikere og publikum, os selv og de kommercielle partnere, der deltager," forklarer Jakob Sørensen om tiltaget.

Copenhagen Beta er blevet til i samarbejde med Tuborg, Telenor/Wimp og metroXpress, og allerede nu kan man se en lang række indslag på musikkanalen – fra intimkoncerter med Carpark North og Burhan G til filmpremieren på De Eneste Tos musikfilm, "Østjylland Dreaming", i Ry.

Copenhagen Beta kan findes her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar