Etiketter

fredag den 5. august 2011

The Raveonettes søger support til turné


(ekstra bladet) Når duoen The Raveonettes til efteråret tager på turné, får et talentfuldt dansk band chancen for at varme op for stjernerne.
I samarbejde med musikinitiativet Tak Rock, som Royal Beer står bag, vil The Raveonettes vælge ét blandt 600 bands, der får lov at være supportband til efterårets koncerter.
Over de næste uger vil bandet gå på jagt i Tak Rocks store bandbase efter et navn, der kan sætte kolorit på rockmusikernes turné.
Omkring 600 bands har tilmeldt sig bandbasen hos Tak Rock, der siden 2010 har støttet spirende rocktalenter og sendt så mange af dem som muligt ud på de danske spillesteder som opvarmningsband eller hovednavn.
- Vi startede Tak Rock sidste år for at give noget tilbage til rockmusikken, fortæller Lars Bo Christiansen, der er marketingchef i Royal Unibrew A/S og ansvarlig for Tak Rock-initiativet.
De kan lære en masse
- Siden er vi lykkedes med at få en hel stribe talentfulde bands ud som opvarmning til store navne og ud at spille på festivaler.
- Det er dejligt at mærke, at både de spirende og de etablerede danske bands har taget så godt imod initiativet. Jeg er overbevist om, at det udvalgte band kommer til at lære en hel masse af The Raveonettes - og bare i det hele taget får en fed oplevelse.
Initiativet Tak Rock startede i 2010, hvor omkring 800 bands tilmeldte sig RoyalBeer.tv i håb om at blive opvarmningsband på Kashmirs Danmarksturné, og bands, der har tilmeldt sig basen har i år blandt andet varmet op for Eric Clapton, Pretty Maids, The Cult og The Eagles.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar