Etiketter

lørdag den 6. august 2011

Xander dømt for vold

Popstjernen Xander Linnet modtog en dom på 60 dages betinget fængsel og 40 dages samfundstjeneste for slag med jernstang

- Vi er tilfredse med dommen, da det er en betinget afgørelse, fordi man har lagt vægt på omstændighederne, og hvad der gik forud. Xander ved han har begået en fejl, og det tager han så konsekvensen af, siger Xander Linnets advokat Henrik Stagetorn til bt.dk.
- Han er ked af det der er sket, men han accepterer dommen, fortæller Henrik Stagetorn.
Optrinnet der førte til de 60 dages betinget fængsel fandt sted i Xanders lejlighed i København, som han deler med tre andre.
Xander blev vækket tidligt om morgenen 15. maj i år af en af sine samboer og hans venner, der kom hjem mere eller mindre berusede. Samboens venner begyndte at tale højlydt om, at Xander skulle smadres, pga. en mindre batalje på Roskilde Festival sidste år, skriver eb.dk.
Herefter mødte Xander samboens venner i køkkenet med en jernstang og konfronterede dem. Det førte til tumult, hvorefter Xander slog ud efter en af samboens venner med jernstangen - noget som Xander også medgav i retten.

Mild dom

Xanders forsvarsadvokat er glad for dommen:
- Han er dømt i overensstemmelse med sin erkendelse, og han har fået en meget mild afgørelse, så jeg er meget tilfreds med dommen, siger Henrik Stagetorn.
- Han har tilbudt at deltage i konfliktråd, og så får han sin straf og derefter er der ikke så meget at gøre udover at sige undskyld, siger Henrik Stagetorn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar