Etiketter

fredag den 3. juni 2011

Dúné smidt ud af festival efter slagsmål

 (Ekstra Bladet) Det danske band Dúné blev torsdag smidt ud fra Skive Festival, efter de kom op at slås

Det danske rockband Dúné fik klippet deres armbånd og blev bortvist fra Skive Festival torsdag nat, efter de havde givet en koncert. Det bekræfter bandets pladeselskab Iceberg Records over for bt.dk.

Da Skive er Dúné-drengenes hjemegn, var flere af deres venner med til koncerten, og da det danske band gik af scenen, ville deres venner gerne være med til festen bagefter. Da gæstelisten var fuld, fik Dúné den smarte idé, at de bare kunne smugle deres venner ind til festen.

Sådan gør man ikke
Den vakse idé blev opdaget, og da vennerne blev bortvist, opstod der en slåskamp, hvorefter bandet blev smidt ud fra festen.

- Sådan noget gør voksne mennesker ikke, men de er selvfølgelig heller ikke så gamle, siger Knud Bjerre fra Skive Festival til Skive Folkeblad.

Episoden involverede Dúnés bandmedlemmer, kontrollører, gule vagter og politiet

Politiet bekræfter
Natten til fredag blev der udsendt en sms fra Dúnés officielle kanal, Dúné Update. Sms'en, der blev sendt klokken 02.51, havde ifølge Skive Folkeblad følgende ordlyd.

'Dúné Update: Gule vagter overfaldet Dúné medlemmer på vej hjem til mor og far'.

Politiet har tidligere i dag bekræftet, at der har været en episode mellem De Gule Vagter og blandt andre bandmedlemmer. De gule vagter bad klokken 01.15 om politiets hjælp til at bortvise personer fra området, skriver Skive Folkeblad.

Læs også: Vi blev mandsopdækket efter Skive

Ingen kommentarer:

Send en kommentar