Etiketter

torsdag den 17. marts 2011

NEPHEW TAGER TIL KINA


(Gaffa) Den danske gruppe spiller senere på måneden tre koncerter i verdens mest folkerige nation

Der bor 1,3 milliarder mennesker i Kina, og senere på måneden vil nogle af dem kunne tage til koncert med Nephew i byerne Beijing og Shanghai. Den danske gruppe tager nemlig inden længe turen til Folkerepublikken Kina, hvor der er planlagt tre koncerter.
På gruppens webside fremgår det, at Nephew 26. marts skal spille til et lukket arrangement i Beijing med titlen Danish Gala Ball, hvor gruppen får følgeskab af Felix Smith, der øjensynligt skal stå for en auktion og en omgang kinesisk lotteri (eller lotteri, som det vist hedder på de kanter). Herefter er der planlagt koncerter på jazzklubben JZ Club i Shanghai 29. marts, og dagen efter kan man opleve dem på Yugong Yishan i Beijing.
Bandet har siden deres Roskilde-koncert sidste år holdt lav profil herhjemme, men har i stedet spillet koncerter rundt om i Tyskland og Skandinavien. Det fokus holder bandet sig til, og ud over de tre kinesiske koncerter er der lige nu kun et enkelt norsk job i kalenderen. Det ligger 20. august, hvor bandet skal varme op for Kaizers Orchestra i det norske orkesters hjemby, Bergen.
Der er dermed ingen danske koncerter for 2011 planlagt, men der vil naturligvis være masser af mulighed for at opleve frontmand Simon Kvamm, der sommeren igennem skal give koncerter sammen med Peter Sommer under navnet De Eneste To.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar