Etiketter

tirsdag den 22. marts 2011

Verdenskendt dansk DJ er død


(BT) En af Danmarks største DJ's døde mandag. Kjeld Tolstrup blev 45 år.
Han blev kendt i den store offentlighed som DJ på radioprogrammet De sorte spejdere. Og har senere fået sit eget P3-program Unga Bunga sammen med Le Gammeltoft.
Hans dødsårsag er endnu ikke offentliggjort. Men han har øjensynligt været syg gennem en længere periode, oplyser hans manager, Laura Ilsøe.
- Han har været syg on and off i nogle år, siger Laura Ilsøe, der ikke har lyst til at fortælle, hvad det var, Kjeld Tolstrup døde af.
- Jeg vil helst ikke sige meget mere end, at der er bisættelse på lørdag, og at alle hans venner og bekendte er velkommen, fortæller Laura Ilsøe.
Kjeld Tolstrup startede som DJ i 80'erne og blev hurtigt en af Danmarks største kapaciteter indenfor dancemusik.
- Jeg er totalt smadret, Kjeld var den største. Vi har arbejdet sammen omkring en masse ting. Det bedste for Kjeld var at han kom ind på P3, så han kunne få den anerkendelse, han havde fortjent, siger hans nære ven Kenneth Bager til bt.dk. 
- Kjelds bedrift? Hans uafrystelige viden og gå-på-mod og lysten og viljen til at viderebringe ny musik til det danske folk. Og så hans imponerende karriere i udlandet, siger Kenneth Bager.
Kjeld Tolstrup spillede på en række kendte klubber forskellige steder i verden, heriblandt Ministry Of Sound, Love Ranch, Leisure Lounge, Betty Ford Clinic, Return To New York, Metalworks, Drum Club, Strut, Café De Paris, Limelight, The Gallery, Pinch, Club For Life, The End, Riki Tik, Whoop It Up, Momo´s, Life, Magnum, Pier 61, Les Bains, Castel, Harem.
Han optrådte også til Sensation i PARKEN i København den 15 November 2008.
På hans Facebook-profil, sørger hans venner over tabet af den store DJ.
- Hold kæft, hvor jeg savner dig.. Håber du kom godt af sted. Har mange fantastiske minder, og dem holder jeg fast i. Tak min ven, skriver DJ'en Mike Sheridan efter nyheden om dødsfaldet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar