Etiketter

lørdag den 16. juli 2011

Er Robbie sur, syg eller i studiet

Rygterne bruser i kølvandet på Take Thats aflysning af koncerten i Parken. Den officielle melding lød, at Robbie Williams trods flere lægebesøg og masser af medicin, blev slået ud af en maveforgiftning, men den uofficielle siger noget andet.
Scenen pillet ned kl. 13 B.T skriver at en unavngivne kilder fortæller at Parkens scene allerede blev pillet ned ved 13-tiden lørdag middag. Altså fem timer før den endelig aflysning.
Det tyder ikke på et akut onde.
Flere fans fortæller, at de har set og snakket med Robbie i løbet af dagen, og han virkede slet ikke syg eller påvirket. 
Skred fra de andre 
Andre rygter siger, at Take That igen er blevet uvenner, en kilde fortæller til  B.T., at Robbie nærmest flygtede fra hotellet natten til fredag, for at sove i sit omklædningsrum i Parken, og dermed være i fred for resten af bandet. Endelig er et kraftigt rygte, at Robbie Williams - som har været stoffri siden 2007 - er røget tilbage på stofferne, og derfor ikke kunne klare presset. 
I studiet
Det sidste rygtet siger at Robbie har har været eller er i et københavnsk lydstudie, for at tale omkring hans næste album indspilning, og at ingen af hans folk har hørt fra ham siden kl 11 i formiddags.
 Alt dette er rygter, så derfor er den officielle forklaring stadig: Robbie havde ondt i maven

Ingen kommentarer:

Send en kommentar