Etiketter

mandag den 2. april 2012

Jazzhouse genåbner 1. Juni


(Gaffa) Efter oversvømmelsen sidste sommer har det københavnske spillested kæmpet for at blive klar igen. Jazzklubben åbner igen den 1. juni


Efter skybruddet den 2. juli 2011 i København blev Jazzhouse så hårdt medtaget, at kun en totalrenovering kunne rette op på de skader vandet havde forvoldt på gulv, scene og inventar. Jazzhouse så sig nødsaget til at lukke helt ned i august sidste år for at hellige sig renoveringsarbejdet. Renoveringen har taget længere tid end forventet, men folkene bag Jazzhouse har ikke bare nøjedes med en renovering. Det er nemlig også blevet til en modernisering af både scene, bar- og backstageområde. I en pressemeddelelse lyder det, at det nye scenerum vil give mulighed for at præsentere meget forskelligartede koncertformater.
Genåbningen til sommer bliver markeret med et ekstraordinært åbningsprogram i weekenden 1.-3. juni, der bliver offentliggjort lige efter påske. 
Jazzhouse har siden genåbningen i 1991 bestræbt sig på at være Danmarks fremmeste jazzscene med danske såvel som internationale navne, med cirka 200 koncerter årligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar