Etiketter

søndag den 8. april 2012

P3 Guld: Pop-komet slog L.O.C.

(BT) Den kun 23-årige dansk-irske sanger Lukas Graham, og hans band, der optræder under samme navn, er dansk pops største kometer lige nu.
Da deres debut-album udkom i sidste uge, stormede det direkte ind på salgslistens førsteplads foran Madonnas nye album med hele 15.000 solgte eksemplarer på kun en uge.
Og fredag aften tog den unge soul-komet og hans band fusen på hip hop-veteranen L.O.C. ved DRs fornemme prisshow P3-Guld. 
Lukas Graham single ’Ordinary Things’, der sidder uafrysteligt fast i øret ved første gennemlytning, blev suverænt kåret som det største radiohit i en totalt udsolgt koncertsal i DR-byen, hvor den 23-årige soul-sangerfik endnu et gevaldigt spark mod stjernerne, da han og bandet gik hjem med den eneste lytterbestemte pris ved P3-Guld.
Og eventyret med ’Ordinary Things’ stopper sandsynligvis ikke her. Med den rette pleje og opmærksomhed, har det velklingende soul/pop-nummer potentialet til at kunne blive et af de helt store sommerhits over hele Europa i 2012.
Også Lukas Grahams koncerter er usædvanligt populære. Graham har turneret siden årsskiftet i udsolgte sale over store dele af Danmark, og det er bare et års tid siden, de startede på hjemmebanen Christiania, hvor forsanger Graham bor til daglig, og kun ni måneder siden de lagde deres første video på Youtube.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar